20/06/2022

It’s Summer (Experience) time!

Qui diu que l’estiu a la ciutat és avorrit és perquè mai no ha vingut a passar un estiu a L’Hospitalet. Perquè aquí, senyores i senyors, no tenim estiu. A L’Hospitalet som més “xulos” que ningú i el que tenim és Summer. Summer Experience.

Potser us esteu preguntant què és això? Doncs és molt senzill. És una proposta d’activitats fresques, divertides i emocionants repartides per diferents espais i als diferents barris de la ciutat per a que absolutament tothom, tingui l’edat que tingui, passi molt bones estones i tregui tot el suc als dies (i les nits) de més calor de tot l’any.

Les activitats, que s’aniran succeint al llarg del mes de juliol, inlcouen des d’una observació astronòmica fins a un tast de vins als jardins de la Biblioteca Can Sumarro, concerts al parc de la Torrassa, tallers i espectacles de circ a Bellvitge i a la plaça de Maria Artigal, a Santa Eulàlia, o jornades dedicades a la cultura urbana a la Florida.

I no només això. El parc de la Marquesa tornarà a albergar un Jardí Secret ple de concerts, espectacles infantils i moltes sorpreses. A més, el cicle Dones de Can Trinxet tornarà a homenatjar a les dones que van treballar en aquesta fàbrica emblemàtica del barri de Santa Eulàlia i, del 30 de juny al 3 de juliol, el circ, la dansa i les arts escèniques protagonitzaran una nova edició de Per Amor a L’Hart al parc de la Remunta.

Veient tot el que tenim per endavant, podem afirmar, categòricament i amb dades contrastades, que el Summer a L’Hospitalet és un “planazo”!

CONSULTA EL PROGRAMA