17/02/2023

Dani Flaco, Loquillo, Fangoria i Nancys Rubias, els concerts de les Festes de Primavera 2023

Per si aquest solet radiant que veiem aquests dies no us hi ha fet pensar, us ho diem nosaltres, que estem optimistes: ja comencem a ensumar la primavera a la ciutat de L’Hospitalet.


I sabeu per què? Doncs, entre d’altres coses, perquè ja hem començat a obrir les agendes i a posar-hi cites a les pàgines del mes d’abril. I és que ja sabem qui vindrà a posar música a un dels esdeveniments culturals més importants de la ciutat, les Festes de Primavera, que se celebraran enguany del 20 al 23 d’abril.


Els concerts de La Farga, divendres 21 i dissabte 22 d’abril, arriben amb un marcat accent hospitalenc. I és que un dels nostres artistes de capçalera, Dani Flaco, serà l’encarregat de posar-hi els primers acords musicals, tot presentant els temes de la gira Bailemos un bis. Serà el teloner d’un altre artista molt vinculat a la ciutat. Loquillo torna als escenaris amb la gira El Rey, amb què farà parada a les nostres Festes de Primavera.


Per a dissabte, 22 d’abril serà el torn una de les parelles més mediàtiques del panorama musical. Parlem d’Alaska i Mario Vaquerizo, que arriben a l’escenari de La Farga amb les seves respectives formacions, Fangoria i Nancys Rubias, per fer-nos ballar amb ritmes electrònics i “petardeo” del que converteix una nit de dissabte convencional en una vetllada per recordar.