27/04/2022

En fas 18? Celebra-ho!

Els i les joves nascuts al 2004 celebren aquest any un aniversari especial. Els 18 anys marquen l’arribada a la majoria d’edat i, tot i que els que ja hi em passat sabem que els canvis no arriben d’un dia per a l’altre, és cert que es tracta d’un moment que val la pena celebrar.


Per això, a L’Hospitalet els han preparat una festa d’aniversari plena d’activitats per donar la benvinguda als 18 anys celebrant-ho com correspon, amb activitats culturals i esportives... i amb una gran festa!


Serà La Festa dels 18, que tindrà lloc el proper 7 de maig a la Sala Salamandra, i que comptarà amb les actuacions de Soge Culebra y els Dj Sthom i La Sofy. Abans, però, hi haurà tot d’activitats prèvies, com l’escape room del proper 29 d’abril, o els entrenaments especials per a qui vulgui participar en la Cursa Nocturna, que es faran el 28 d’abril i el 5 de maig.


Per cert, que aquells que vau néixer al 2002 i al 2003, i que, per culpa de les restriccions imposades a causa de la pandèmia, no vau poder celebrar els vostres 18, també us podeu sumar a la festa.
Les invitacions per al concert de la Sala Salamandra les podeu descarregar aquí.

(I, per cert, per molts anys a tots i a totes!)