06/04/2022

Torna la Primavera de Tapes

Primavera de tapes 2022

Arriba la primavera, i sembla que, poc a poc, després de la tempesta, comença a arribar la calma. Torna a lluir el sol, tornen a omplir-se de vida els carrers i les places... i torna la Primavera de Tapes!

Del 21 al 24 d’abril, aprofiteu les Festes de Primavera -sí, també tornen, però això, com diria Michael Ende, és una altra història-. Aprofiteu, dèiem, per passejar per la ciutat, per descobrir-hi racons i locals. En concret, els trenta-cinc participants en la Primavera de Tapes 2022, que enguany tindrà com a madrina la xef Carlota Claver, del restaurant La Gormanda.


Com ja és habitual, podreu degustar una tapa creada especialment per a l’ocasió, acompanyada d’una beguda, per 3.50 euros. Teniu quatre dies per provar-les totes i, fins i tot, repetir si us ve de gust.


A més, com sempre, la vostra participació a la Primavera de Tapes és important. Sereu vosaltres qui, a través de la butlleta de votació que trobareu en els establiments participants, escollireu el local guanyador del premi a la Tapa més popular i, de passada, optareu vosaltres també a guanyar premis súper interessants com una nit d’hotel amb esmorzar, sopars per a dues persones o, fins i tot, classes particulars de pàdel.


Aneu fent lloc a les agendes i als estómacs, que la Primavera de Tapes és a punt d’encendre els fogons!